Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Buletinul jurisprudentei. Repertoriu anual 2019

ISBN/ISSN: 1583-6886_2019
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 150,00 RON
135,00 RON
Disponibilitate: Rezerva cartea si noi o livram cand intra in stoc
Descriere

Aceasta culegere de jurisprudenta reuneste cele mai relevante decizii ale anului 2019, pronuntate de judecatori ai Curtii de Apel Cluj, in materia dreptului substantial si a celui procesual, in domeniile de baza ale dreptului, civil traditional si penal, in litigiile cu profesionisti si in insolventa, in domeniul dreptului administrativ si fiscal, in litigiile de munca si asigurari sociale.

Hotararile propuse releva o jurisprudenta conturata unitar, la nivelul unei instante cu traditie in fixarea unor repere jurisprudentiale, ale carei hotarari judecatoresti au fost in mod constant valorizate. Ele pun in evidenta argumente juridice esentiale in rezolvarea unor probleme de drept, cu prilejul judecatii in prima instanta, in apel si in recurs.

Intentia acestui demers este de a contribui, impreuna cu celelalte curti de apel din tara, la unificarea practicii judiciare, printr-o selectie atenta de jurisprudenta. Lucrarea se adreseaza, in principal, colegilor judecatori, avocati, procurori, consilieri juridici, notari, executori judecatoresti, experti judiciari, dar si studentilor in drept si, in general, cetatenilor, cei care asteapta de la noi savarsirea unui act de justitie predictibil.

Multumesc judecatorilor Curtii de Apel Cluj, pentru efortul comun si salvator de a contribui la elaborarea acestei culegeri de jurisprudenta, facand posibila, astfel, continuarea unei traditii, prin aparitia neintrerupta timp de 20 de ani, la un nivel calitativ, an de an, superior.

Judecator Denisa-Livia BALDEAN,
Presedintele Curtii de Apel Cluj

Detalii tehnice
Data Aparitiei03 iun. 2020
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini1040
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata