Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil

ISBN/ISSN: 978-606-27-1465-9
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 75,00 RON
67,50 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Cursul Drept procesual civil isi propune sa analizeze institutii de drept procesual civil atat din punct de vedere teoretic, cat si practic.

Conceput pe structura Codului de procedura civila, pentru o facila parcurgere si intelegere a institutiilor, cursul trateaza aspectele generale privind procesul civil si dreptul procesual civil, principiile procesului civil, actiunea civila, participantii la procesul civil, competenta instantelor, actele de procedura, termenele procedurale si judecata in prima instanta. Lucrarea include extrase din deciziile Curtii Constitutionale, din deciziile pronuntate in recursurile in interesul legii, precum si din hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie Justitie in materie.

Lucrarea Drept procesual civil se adreseaza, in primul rand, studentilor, masteranzilor, fiind o lucrare utila in vederea pregatirii examenului de an si a celor de admitere in profesiile juridice, dar si practicienilor, avand in vedere prezentarea si analiza solutiilor jurisprudentiale in materie.

Detalii tehnice
Data Aparitiei21 ian. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini424
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata