Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Inalta Curte de Casatie si Justitie - Jurisprudenta Sectiei de contencios administrativ si fiscal pe anul 2006, semestrul II

ISBN/ISSN: 978-973-1720-17-3
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 33,72 RON
9,63 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere
Unificarea practicii judiciare presupune, in primul rand, constientizarea, responsabilizarea si asumarea efectiva a rolului ce revine Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ceea ce, imanent, reclama implicare reala, activa si permanenta din partea judecatorilor in procesul de unificare a practicii judiciare.
  
Unul dintre mecanismele de asigurare a interpretarii si aplicarii unitare a legii consta in aducerea la cunostinta a practicii Instantei Supreme, ceea ce Sectia de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si-a propus sa realizeze prin publicarea bianuala a culegerilor de jurisprudenta.

Lucrarea si-a propus sa acopere practica Sectiei din a doua jumatate a anului 2006. Cu toate acestea, culegerea cuprinde si decizii pronuntate in prima jumatate a anului 2006, considerate a fi relevante si care, din varii motive, nu au fost publicate in Jurisprudenta primului semestru.

Culegerea nu cuprinde deciziile pronuntate de Sectie in materia exceptiei de nelegalitate, intrucat acestea vor fi publicate intr-o lucrare separata.

Detalii tehnice
Data Aparitiei07 mar. 2007
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini472
Tip copertaCarte brosata