Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Probleme de drept civil si drept procesual civil din practica instantei supreme 2008-2009

ISBN/ISSN: 978-973-115-704-7
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 49,90 RON
44,91 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere
   Avand in vedere primirea calduroasa de care s-a bucurat precedenta lucrare intitulata „Jurisprudenta civila a instantei supreme 2003-2007” de acelasi autor, culegerea de fata – redusa cantitativ, dar sporita calitativ – continua publicarea pana la zi a celor mai relevante decizii rezumate ale Înaltei Curti de Casatie si Justitie, pronuntate in materie civila si procesual-civila. Este vorba de decizii de speta ale Sectiei civile si de proprietate intelectuala a instantei supreme, pronuntate ca urmare a recursurilor exercitate impotriva deciziilor date in apel, in primul rand de Sectia civila a Curtii de Apel Cluj, dar si de alte curti de apel din tara, in urma cailor de atac declarate in contra sentintelor pronuntate in prima instanta de Tribunalele Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj, dar si de alte tribunale din tara.
  Lucrarea prezinta cele mai importante probleme de drept civil si procesual civil ivite in practica instantei noastre supreme, cu predilectie din materia proprietatii imobiliare – un accent deosebit fiind pus pe imobilele preluate in mod abuziv –, a proprietatii intelectuale, a repararii prejudiciilor cauzate din erori judiciare etc. Forma supla si incitanta in care este prezentat materialul prelucrat si sistematizat dupa o metoda originala, reprezinta o transpunere fericita a tehnologiei de know-how, adaptata la cerintele problematicii abordate.

Detalii tehnice
Data Aparitiei29 apr. 2010
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini360
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR
Indisponibila
Imagine Probleme de drept civil si procesual civil

Probleme de drept civil si procesual civil

din practica instantei supreme 2010-2011
49,00 RON 44,10 RON
Indisponibila
Imagine Practica judiciara de casare in materie civila 2010-2011
DIN ACEEASI CATEGORIE
NOU
Infractiuni economice. Editia 2021 - Sebastian Bodu, Ciprian Bodu

Infractiuni economice. Editia 2021

Infractiunile la regimul societatilor. Infractiunile la regimul insolventei. Infractiunile de evaziune fiscala. Comentarii si explicatii. Adnotari cu jurisprudenta
100,00 RON 90,00 RON