Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti in anul 2015 si programul de masterat de Drept Medical in cadrul aceleiasi facultati in anul 2016. A urmat Scoala Doctorala a Universitatii „Titu Maiorescu” in perioada 2016-2019 si a obtinut titlul de doctor in drept cu distinctia Summa cum laude, teza de doctorat avand titlul: Regimul juridic privind reproducerea asistata medical: perspective internationale, europene si nationale. In perioada 2018-2019 a realizat un stagiu de cercetare la Universitatea Da Coruña din Spania, in cadrul Instituto Universitario de Estudios Europeos „Salvador de Madariaga”.
Activitate: Incepand cu anul 2020 si pana in prezent este asistent universitar titular in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti si desfasoara activitate de seminar la disciplinele: drept civil (teoria generala si persoanele) si dreptul familiei. In cadrul aceleiasi facultati, in perioada 2016-2020 a avut calitatea de asistent universitar doctorand. Din 2017 si pana in prezent a adus contributie la activitatea manageriala privind elaborarea, uniformizarea redactarii, corelarea termenilor, clarificarea trimiterilor si actualizarea documentarii realizate in cadrul Proiectului National – Enciclopedia Juridica Romana (volumele I, II si II).
Publicatii: Autor al lucrarii monografice Reproducerea asistata medical: doctrina, legislatie, jurisprudenta, Ed. Universul Juridic, in curs de aparitie; co-autor al lucrarilor Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice, Ed. Hamangiu, sapte editii (ed. a 7-a, 2022); Enciclopedia Juridica Romana vol. I, domeniul drept medical, Ed. Universul Juridic, 2018; Enciclopedia Juridica Romana vol. II si III, Ed. Universul Juridic, in curs de aparitie – domeniul drept medical si drept international public. Este autor al unor articole publicate in reviste de specialitate si in volumele conferintelor internationale de drept, in cadrul carora a abordat teme de cercetare precum: reproducerea asistata medical, surogat, statutul juridic al embrionului uman, demnitatea umana. Dintre aceste publicatii mentionam: Statutul juridic al embrionului uman. Momentul conceptiei si momentul dobandirii statutului de persoana in cazul reproducerii asistate medical, (2021), in Volumul Conferintei de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale; Solutii legislative si practici judiciare in materia reproducerii asistate medical cu mama surogat (2020), in Curierul Judiciar; The right to assisted reproduction under article 8 of the European Convention on Human Rights, (2019), in Analele Universitatii Titu Maiorescu; Demnitatea umana – un drept sau un principiu al drepturilor omului? (2018), in Volumul Conferintei de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale.
Actualizat aprilie 2022