Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Reseteaza parola

Spatiul public. Gestionare si comunicare...

ISBN/ISSN: 978-973-127-696-0
Pret de coperta: 40,00 RON
36,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Monografierea spatiului public ar putea fi considerata un lux cultural, intrucat stim cu totii ce este spatiul public: deci, o tema banala, pe care o traim zilnic si ale carei mecanisme sunt arhicunoscute.

In realitate, spatiul public constituie o tema partial cunoscuta, niciodata complet, fata de care participantii, independent de domeniul de activitate si de complexitatea acestuia, isi definesc propria locatie, departe de rosturile, rolurile si dispunerea fiecaruia.

Este vorba, in fapt, de o neputinta obiectiva a fiecarui participant de a-si defini microspatiul, cunoasterea teoretica si pragmatica, metodologica si metodica a acestei forme superioare de socializare umana nefiind de ajuns. Spatiul public, prin natura sa, nu se lasa cunoscut suficient.

Lucrarea Spatiul public nu se doreste a fi un simplu exercitiu filosofic asupra conceptului in sine, ci urmareste, pe langa cunoastere, descifrarea unui spatiu al tuturor activitatilor social umane, in care toti traim in diferite ipostaze, fiecare avand o reprezentare proprie.

Detalii tehnice
Data Aparitiei08 feb. 2012
Categorie generalaStudii si monografii
Numar Pagini286
Tip copertaCarte cartonata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Legislatia constructiilor 10.05.2011

Legislatia constructiilor 10.05.2011

editia a 2-a
13,48 RON 12,14 RON
DE ACELASI AUTOR