Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept comercial - Volumul II

Autor: Ion Turcu
ISBN/ISSN: 978-973-115-452-7
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 99,90 RON
89,91 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Indatorarea actorilor vietii economice, intreprinderi sau familii, este o miza majora pe plan socio-economic. Cu toate acestea, ea este prea putin reglementata si nicidecum interzisa. Dimpotriva, se poate formula intrebarea daca nu cumva indatorarea este o forma de imbogatire. Indatorarea apartine libertatii comertului si aceasta, la randul sau, contine si libertatea gestiunii, inclusiv libertatea fiscala.

Puterea asupra lucrurilor te elibereaza sau te aserveste, dupa intrebuintarea pe care o practici. De la un anumit nivel, banul infecteaza persoana si, cu putine exceptii, o distruge.

De ce este creata o noua societate? Interesul poate fi divers si complex: juridic, financiar sau fiscal. Cei mai multi fondatori au inteles ca aporturile modice ofera posibilitatea controlului asupra unor valori mult mai insemnate.

In orice societate, prerogativa administrativa este cea mai importanta, pentru ca ea ofera puterea deciziei. Cu cat societatea este mai solida financiar, cu atat si puterea de decizie a administratorilor este mai bine consolidata.

Detalii tehnice
Data Aparitiei21 nov. 2008
Categorie generalaTratate
Numar pagini736
Tip copertaCarte cartonata
Alti clienti au cumparat si