Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Oana Laura Bugnar-Coldea

Studii: Doctorand in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj Napoca; diploma de master cu specializarea Stiinte Penale si Criminalistica, Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2012), licentiata in drept la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2011).

Activitate profesionala: In prezent este cadru didactic asociat la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (2013) si avocat in cadrul SCPA Sergiu Bogdan & Asociatii.

PublicatiiDrept penal. Partea speciala. Infractiuni contra persoanei si contra infaptuirii justitiei (coautor) ; Consimtamantul victimei in cazul faptelor din culpa, Caiete de drept penal nr. 1/2012; Pornografia infantila – legiuitorul european versus legiuitorul national, Caiete de drept penal nr. 3/2014, Redeschiderea urmaririi penale ca urmare a plangerii formulate de inculpat impotriva ordonantei de clasare. Nelegalitate, consecinte si cai de atac, Penalmente Relevant nr. 2/2017, Evaziunea fiscala vs. principiul subsidiaritatii - Studii si Cercetari Juridice Europene, Editia a 9-a, 2017; Notiunea de „operatiune fictiva” din perspectiva art. 9 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 241/2005. Scurt examen jurisprudential si un nou criteriu de delimitare a faptelor cu relevanta penala, Caiete de Drept penal nr. 4/2018; Curtea de Apel Cluj. Procurorul general nu are competenta de a infirma o solutie dispusa de procurori ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Penalmente Relevant nr. 2/2018; Infractiunile de evaziune fiscala: subiect activ general sau special?, Studii si Cercetari Juridice Europene, Editia a 11-a, 2019.

actualizat iulie 2019

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
In curand
Infractiunile de evaziune fiscala_Laura Bugnar

Infractiunile de evaziune fiscala

prevazute de art. 9 din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale
114,00 RON 106,16 RON

Drept penal. Partea speciala. Infractiuni contra persoanei. Editia a 3-a. Infractiuni contra persoanei

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
45,00 RON 40,50 RON
Indisponibila
Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene - infractiuni contra persoanei - Bogdan, Serban, Bugnar

Drept penal. PS. Spete si grile pentru concursuri si examene. Infractiuni contra persoanei

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
39,00 RON 35,10 RON