Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Sorin-Alexandru Vernea

In prezent, este judecator la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti si asistent universitar colaborator la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, unde sustine seminarii la disciplinele Introducere in Dreptul roman, Teoria Obligatiilor in Dreptul roman si Istoria Statului si Dreptului Romanesc.

A obtinut titlul de doctor in Drept, in anul 2019, cu lucrarea Particularitatile raspunderii penale in cazul infractiunilor indreptate impotriva mediului, sub coordonarea prof. univ. dr. Daniela Steliana Marinescu.

Printre publicatii, amintim: Evolutia reglementarii dreptului  de proprietate in Constitutiile romane incepand din 1866 pana in 2003 (coautor), in In Honorem Ioan Muraru. Despre Constitutie in mileniul III (coord. E.S. Tanasescu, St. Deaconu), Ed. Hamangiu, Bucuresti, 2019; Violarea vietii private in noul Cod penal (coautor), in Noua legislatie penala: traditie, recodificare, reforma, progres juridic, vol. II, ed. Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane, Ed. Universul Juridic, 2012; Falsul de moneda in drept comparat, Revista de Drept Penal nr. 1/2011.

 

actualizat iulie 2020

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina