Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Paul Vasilescu

In prezent este profesor universitar doctor al Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca si este membru in consiliul profesoral.

Este Doctor in drept civil al Facultatii de Drept, Universitatea Babes Bolyai, Cluj-Napoca, avand ca materii de cercetare: Drepturile reale, Obligatiile, Publicitate legala si regimuri matrimoniale.

Printre publicatiile sale, amintim: Introducere in dreptul civil, 2013; Drept civil.Obligatii-in reglementarea noului Cod civil, 2012; Relativitatea actului juridic civil, 2008; Relativitatea actului juridic civil.Repere pentru o noua teorie generala a actului de drept privat, 2003.

De asemenea, Paul Vasilescu a facut parte, in calitate de membru, in Consiliului stiintific al Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane(2011), membru al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (2011)  si redactor a numeroase reviste de specialitate ("Revista de drept international privat si drept privat comparat", "Revista romana de drept privat", "Fiat Justitia", "Echinox").

In 2011 a obtinut distinctia de cavaler al ordinului Palmes Académiques, medalie acordata de Republica franceza.
 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina