Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Gheorghe-Liviu Zidaru

Activitate profesionala: este judecator la Curtea de Apel Bucuresti, sectia a IV-a civila (2015); asistent universitar la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, disciplina drept procesual civil (2013); formator colaborator la Institutul National al Magistraturii (2014) si membru al Comisiei tehnice de elaborare a proiectului Legii de punere in aplicare a Noului Cod de procedura civila (2010-2011).

Studii: doctor in drept din anul 2012, sub coordonarea prof.univ.dr. Viorel-Mihai Ciobanu, cu tema tezei de doctorat: Competenta instantelor judecatoresti in dreptul procesual civil roman si german. Studiu de drept comparat, teza distinsa cu calificativul „Summa cum laudae”; licentiat in drept, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (2002);

Publicatii: Apelul. Jurisprudenta relevanta (coautor), Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2017; Minispete. Drept procesual civil (coautor), vol. II, Ed. Solomon, Bucuresti, 2016; Competenta instantelor judecatoresti in dreptul procesual civil roman si german, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2015; Rolul judecatorului in procesul civil, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2015; Cartea de cereri si actiuni. Modele. Comentarii. Explicatii, ed. a 4-a, Ed. C.H. Beck, Bucuresti, 2014; a publicat numeroase articole in reviste de specialitate ca autor unic sau in coautorat; a participat la mai multe prelegeri si seminarii, sustinute in fata judecatorilor si procurorilor cu privire la Noul Cod Civil si la Noul Cod de Procedura Civila, organizate de Institutul National al Magistraturii si de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (2012-2013).

actualizat iunie 2017

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina