Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Codul civil si Legea de punere in aplicare, act.15.09.2017, ed.9

corelatii cu vechile reglementari, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa si index alfabetic
Autor: ***
ISBN/ISSN: 978-606-27-0763-7
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 45,00 RON
40,50 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Codul civil si Legea de punere in aplicare este tiparita in format A5 (145x205 mm), pe hartie ofset, este cusuta si brosata, pentru a inlatura astfel riscul desprinderii paginilor si pentru a rezista cat mai bine utilizarilor multiple.

Aceasta a 9-a editie reda textul actualizat al Codului civil in vigoare (Legea nr. 287/2009, republicata) si, in extras, al Legii nr. 71/2011 de punere in aplicare.

In cuprinsul lucrarii Codul civil si Legea de punere in aplicare, sub fiecare articol al codului sunt facute trimiteri la dispozitiile corespondente din Legea de punere in aplicare, precum si la legislatia conexa, incepand cu Conventia europeana a drepturilor omului, Constitutia Romaniei si celelalte acte normative interne sau internationale incidente. De asemenea, sunt prezentate deciziile pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in solutionarea recursurilor in interesul legii si cele privind dezlegarea unor chestiuni de drept in materie, ale caror motivari integrale pot fi consultate online la adresa http://bibliotecahamangiu.ro/.

Pentru a se putea face mai rapid corelatiile intre actualele si vechile reglementari, acolo unde a fost cazul, la finalul articolelor sunt indicate, cu caractere italice, normele corespondente din Codul civil de la 1864, Codul comercial, Codul familiei, Decretul nr. 167/1958 si toate celelalte acte normative al caror continut a fost absorbit in noul Cod civil.

Cartea Codul civil si Legea de punere in aplicare contine si o tabla de materii detaliata, precum si un index alfabetic, care nu fac parte din textul oficial al codului, ci au fost intocmite pentru a face mai usoara cautarea prin cele 2664 de articole ale acestuia.

Detalii tehnice
Data Aparitiei05 oct. 2017
Categorie generalaLegislatie
Numar pagini608
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
Editiea 9-a
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul de procedura civila si Legea de punere in aplicare. Actualizat 8 martie 2018

Codul de procedura civila si Legea de punere in aplicare. Actualizat la 8 martie 2018

Studiu introductiv - Scurte consideratii pe marginea unor dispozitii de procedura civila interpretate neunitar in practica judiciara - Gabriel Boroi si Delia Narcisa Theohari
35,00 RON 31,50 RON