Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Conferinta nationala de Drept fiscal - editia 2015

vineri, 30 octombrie 2015

Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept a Universitatii de Vest,  
International Fiscal Association România
in parteneriat cu
Editura Hamangiu,
organizeaza
CONFERINTA NATIONALA DE DREPT FISCAL – editia 2015
Noul Cod fiscal si noul Cod de procedura fiscala – provocari actuale pentru practicienii dreptului fiscal

Vineri, 30 octombrie 2015 – sâmbata, 31 octombrie 2015
Sala Constantin Stoicescu – Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti,
 bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-45, sector 5Conferinta Nationala de Drept Fiscal, aflata la a doua editie, se adreseaza in special juristilor specializati in materie fiscala: avocati, judecatori, consilieri juridici, dar si consultantilor fiscali preocupati de aspectele juridice ale fiscalitatii.

In prima zi, problematica TVA va fi in centrul discutiilor, animata de doi „monstri sacri” ai domeniului, avocatii Roberto Michieletto si Christian Amand, ambii din Bruxelles, fiecare cu importante contributii la elaborarea actelor normative ale UE in domeniul fiscalitatii, care se adauga indelungatei lor experiente practice in TVA. Roberto a lucrat mai mult de partea legiuitorului (Comisia,Consiliul si Parlamentul), iar Christian a reprezentat Confederatia Fiscala Europeana la elaborarea acestor acte normative.

Participantii vor avea ocazia sa primeasca raspunsuri calificate de la specialisti de formatie juridica la un nivel care nu s-a mai intâlnit in Romania, in materia TVA, atât din partea celor doi invitati cât si a unor oficiali ai ANAF, precum si din partea unor avocati români specializati in dreptul fiscal.

Tot in prima zi, universitari de exceptie ai domeniului, care sunt si avocati practicieni, vor discuta aspecte de principiu, cu importante valente practice, ale reglementarii fiscale, dintre care amintim pe: Conf. dr. Dan Sova (Universitatea din Bucuresti), Dr. Dan Dascalu (PwC, profesor asociat la Universitatea Bucuresti), dr. Daniela Nemoianu (KPMG, profesor asociat la Universitatea din Bucuresti).

In ziua a doua, noile dispozitii de procedura fiscala vor tine capul de afis, discutiile fiind animate de specialisti din conducerea directiei de specialitate din cadrul Ministerului Finantelor Publice (drd. Tanti Anghel, director adjunct, si drd. Mihai Bragaru, sef serviciu), de universitari cu experienta in domeniu, dintre care amintim pe Conf. dr. Ciprian Paun (Universitatea Babes-Bolyai), Lect. dr. Cosmin Flavius Costas (Universitatea Babes-Bolyai).


De asemenea, va avea loc prezentarea volumului Ghidul directivelor europene privind TVA, exceptionala lucrare a profesorilor Ben Terra si Julie Kajus - control stiintific si revizie traducere: Prof. univ. dr. Radu BUFAN, UVT, profesor asociat la Universitatea din Bucuresti, presedinte al IFA Romania, Florin DOBRE si Natalia SVIDCHI, publicata la Editura Hamangiu.

Pentru informatii suplimentare si confirmari de plata, ne puteti scrie pe adresa de e-mail: conferinte@hamangiu.ro

Taxa de participare este de 150 lei/ persoana (TVA inclus). Plata se face in contul RO32 RNCB 0066 0255 2021 0001, deschis la BCR Crangași – București, S.C. Editura Hamangiu S.R.L. (J40/4082/2006; CIF RO18469418).

---> PROGRAMUL EVENIMENTULUI CLICK AICI.

Partener media: juridice.ro