Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea generala. Sinteze si grile conform Noului Cod Penal

ISBN/ISSN: 978-973-115-965-2
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 60,00 RON
54,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Avand in vedere iminenta intrare in vigoare a noului Cod Penal, lucrarea de fata, rezultatul unei activitati de pionierat, este una dintre primele publicatii de specialitate care ofera celor interesati o analiza sistematica a principalelor institutii de drept penal general prin prisma noilor reglementari.

Autorul a fost membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal si a noului Cod de procedura penalaprecum si a legilor de punere in aplicare, aspect ce constituie o garantie ce recomanda aceasta carte ca fiind una de referinta, utila tuturor celor care vor sa-si insuseasca logica noii reglementari in materie penala.

Lucrarea este deosebit de valoroasa prin prisma structurii sale, care imbina partea teoretica, sintetic si complet deopotriva, cu exemple practice si cu cele mai relevante solutii pronuntate de instantele romane de-a lungul timpului cu privire la institutiile studiate, ce isi pastreaza in continuare aplicabilitatea.

Nu in ultimul rand, autorul propune peste 100 de grile pentru verificarea cunostintelor in domeniul dreptului penal general, cu un grad sporit de dificultate.

Detalii tehnice
Data Aparitiei25 apr. 2012
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Tip copertaCarte brosata
DIN ACEEASI CATEGORIE
-15%
In curand
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 1 august 2021

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 1 august 2021

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
43,01 RON 36,55 RON
NOU
Drept penal. Partea speciala II - Ana Alina Ionescu Dumitrache

Drept penal. Partea speciala II - 2021

Infractiuni contra autoritatii. Infractiuni contra infaptuirii justitiei. Infractiuni de coruptie si de serviciu. Infractiuni de fals. Infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice. Nerespectarea regimului armelor, munitiilor, materialelor nucleare si al materiilor explozive. Infractiuni privitoare la regimul stabilit pentru alte activitati reglementate de lege. Infractiuni contra sanatatii publice. Infractiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala. Infractiuni contra familiei
48,00 RON 43,20 RON