Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Grupurile de societati

ISBN/ISSN: 978-973-115-914-0
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 54,90 RON
49,41 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

   In dreptul comparat grupul de societati reprezinta o institutie complexa, care reflecta sofisticarea relatiilor economice contemporane.

   "Dreptul nostru pozitiv nu a reusit pentru moment decat o reglementare fragmentara a acestei institutii, in ciuda necesitatii sale, reclamate adeseori de doctrina. Iata cele doua premise de la care Manole Popa, avocat specialist in grupuri de societati si cadru universitar, a plecat in explorarea unei teme dificile, sarcina de care s-a achitat intr-o maniera care a demonstrat stapanirea magistrala a subiectului.

   Lucrarea "Grupurile de societati" reprezinta nu numai o excelenta introducere in tema grupului de societati, ci si o explicatie pertinenta si extrem de bine documentata a mecanismelor intime si fine de functionare a acestuia. Sunt abordate principiile de structurare si functionare a grupului de societati, provocarile si solutiile aflate in fata celor care il opereaza, dar si a legislatorilor care intentioneaza (eventual) sa le reglementeze. O lucrare prin care doctrina noastra face un important pas inainte in consacrarea institutiei in spatiul nostru juridic, in asteptarea unei reglementari cadru unitare, care la randul ei sa rafineze relatiile economice si juridice intrasocietare."

Catalin Predoiu
Ministrul Justitiei

Detalii tehnice
Data Aparitiei29 iul. 2011
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini528
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si