Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Insolventa bancara in dreptul comertului international

ISBN/ISSN: 978-973-127-222-1
Pret de coperta: 38,00 RON
34,20 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere
  La fel ca si legile naturii, principiile economice nu pot fi eludate indiferent de inventivitatea celor care tranzactioneaza pe pietele financiare. Bancile sunt esentiale pentru piata financiara globala si sunt tentate sa profite de pozitia dominanta pe care o au pe pietele financiare.

  Din momentul in care la nivel international s-a acceptat necesitatea liberei circulatii a capitalului generata in principal de nevoia de lichiditati a statelor si de colapsul sistemului de la Bretton Woods, granitele statale au devenit irelevante pentru bancile multinationale. S-a produs astfel o dereglementare a pietelor financiare ce a avut drept consecinta directa liberalizarea serviciilor financiare la nivel international fara ca vreo autoritate de supraveghere nationala sau banca centrala sa poata controla integral fluxul international de operatiuni financiare.

  Scopul prezentei lucrari este de a realiza o analiza succinta a interferentei dintre cele doua institutii juridice esentiale pentru piata financiara: insolventa si bancile.

Detalii tehnice
Data Aparitiei09 ian. 2010
Categorie generalaStudii si monografii
Numar Pagini476
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Raspunderea civila a administratorilor debitorului aflat in insolventa

Raspunderea civila a administratorilor debitorului aflat in insolventa

Fizionomia fraudei. Riscurile administrarii. Insuficienta activului
35,00 RON 31,50 RON