Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Lansare in sanul Iesilor

luni, 23 aprilie 2007

Editura Hamangiu a avut placerea sa-si serbeze primul an de existenta în Iasi la Facultatea de Drept a Universitatii Al. Ioan Cuza, chiar în perioada târgului de carte Librex 2007.

Cu un portofoliu de aproape 100 de titluri într-un singur an, Editura Hamangiu a tinut sa multumeasca judecatorilor si profesorilor de drept Iasi pentru semnarea a nu mai putin de 17 lucrari de specialitate.

La evenimentul care a avut loc în Sala Pasilor Pierduti au participat nume de referinta din domeniul justitiei atât pe plan local, cât si national. Astfel, am avut onoarea sa avem alaturi avocati din Baroul Iasi, profesori de drept, cât si procurori sau judecatori.  Printre invitatii speciali s-a numarat prof. dr. Dumitru Oprea, rectorul Universitatii Al. I. Cuza, dar si Florin Costiniu, presedintele Sectiei Civile si Proprietate Intelectuala a Înaltei Curti de Casatie si Justitie.

Lansarea reflectata în presa

Judecatorii si profesorii de Drept si-au lansat lucrarile

In Sala Pasilor Pierduti din Cadrul Universitatii Al. Ioan Cuza din Iasi a avut loc o sarbatoare culturala de zile mari, fiind lansate nu mai putin de 17 volume ale profesorilor de la Facultatea de Drept si ale judecatorilor ieseni ● "Ma simt frustrata pentru ca stiinta Dreptului, la care se face apel în cele mai importante ocazii, este folosita astazi în scopuri politice. Cei care vor sa gaseasca un refugiu se folosesc întotdeauna de justitie si toate tunurile sunt pe noi", a spus ieri prof. dr. Mona Pivniceru.

Sursa:  Ziua de Iasi, 21 aprilie 2007 - citeste tot articolul


Profesionistii justitiei au ascultat glasul unui confrate de acum 300 de ani

● Un fragment din Rugaciunea unui judecator a fost citit la aniversarea unui an de la înfiintarea Editurii "Hamangiu"

Profesori, studenti la Facultatea de Drept a Universitatii "Al.I.Cuza", judecatori si avocati s-au adunat, ieri, în Sala Pasilor Pierduti, pentru a marca un an de la înfiintarea Editurii "Hamangiu". "Am ales acest oras pentru ca iesenii sînt mai deschisi catre carte si cultura. Din cele peste o suta de titluri aparute la editura noastra, 17 sînt ale autorilor ieseni", ne-a spus dl Doru Padurariu, directorul editurii.

Sursa:  Evenimentul, 21 aprilie 2007  - citeste tot articolul