Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat. Explicatii teoretice si practice

articolele 1-72
ISBN/ISSN: 978-606-39-0864-4
Pret de coperta: 49,00 RON
44,10 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat. Explicatii teoretice si practice trateaza – cu observarea doctrinei relevante, a jurisprudentei si a deciziilor interpretative adoptate de Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – principiile fundamentale, activitatile realizate de avocati, formele si modalitatile de exercitare a profesiei, situatia avocatilor straini, nedemnitatile, incompatibilitatile, interdictiile, primirea in profesie, stagiul profesional, dobandirea calitatii de avocat definitiv, dreptul avocatilor de a pune concluzii, indatoririle avocatilor privind formarea profesionala initiala si pregatirea lor continua, tabloul avocatilor, exercitarea ilegala a avocaturii, suspendarea si incetarea calitatii de avocat.

Prin abordarea interprofesionala, lucrarea este utila nu doar corpului profesional al avocatilor, ci si pentru alti practicieni ai dreptului – magistrati, executori judecatoresti, notari publici, consilieri juridici. In egala masura, explicarea textelor de lege va folosi si celor care se pregatesc in vederea sustinerii examenelor de admitere si definitivare in avocatura.

Detalii tehnice
Data Aparitiei06 sept. 2021
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar Pagini260
Dimensiune145x205 mm
Editiea 2-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
NOU
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 6 septembrie 2021

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 6 septembrie 2021

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
45,00 RON 40,50 RON
DE ACELASI AUTOR