Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Alina Monica Axente

Este lector universitar titular la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, unde desfasoara activitate didactica la disciplinele Drept roman si Drept constitutional. Este, de asemenea, lector – cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, la disciplina Drept roman.

A obtinut diploma de licenta in 2011 in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, Facultatea de Drept, iar din 2015 este doctor in drept al Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, Facultatea de Drept, in urma sustinerii tezei Evolutia izvoarelor dreptului. Rolul noilor factori de configurare in elaborarea si consolidarea dreptului Uniunii Europene.

Este autoare a mai multor articole de specialitate, printre care: Drepturile reale asupra bunului altuia in dreptul roman, in cadrul Conferintei Internationale de Drept, Studii europene si relatii internationale (2020), Bucuresti; Republica romana – model aplicativ al teoriei separatiei si echilibrului puterilor in stat, in cadrul Conferintei Internationale de Drept, Studii europene si relatii internationale (2019), Bucuresti; Reprezentarea contractuala in dreptul roman. Evolutia contractului de mandat, in cadrul Conferintei Internationale de Drept, Studii europene si relatii internationale – Perspectivele dreptului national si european (2016), Bucuresti; Statica si dinamica dreptului roman in oglinda izvoarelor de drept, in cadrul Conferintei Internationale „Challenges of the Knowledge Society” (2015), Bucuresti.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Institutii de drept privat roman. Vol. I

Izvoare. Procedura civila. Persoane. Bunuri. Succesiuni
50,00 RON 45,00 RON