Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Lucian Bercea

Incepand cu anul 2013 este director adjunct al Institutului de Drept – Shanghai Academy of Social Sciences, Research Center for European Criminal Law iar din 2010 este membru in consiliul director al Asociatiei Europene pentru Drept Bancar si Financiar (AEDBF) Romania. Este membru in Comisia de specialitate - Stiinte Juridice, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, expert formator in meterie de Drept comercial la Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor iar din anul 2006 este expert formator in materiile Drept comercial si bancar in cadrul Institutului National al Magistraturii.

Din anul 2012 este Conferentiar universitar doctor, Decan al Facultatii de Drept, Universitate de Vest, Timisoara-Departamentul de Drept privat iar din 1997 este avocat membru al Baroului Timis.

In anul 2004 a obtinut titlul stiintific de Doctor in stiinte juridice la Facultatea de Drept, Universitatea de Vest Timisoara, cu teza Societatile bancare (Conducator stiintific Prof. univ. dr. Radu I. Motica) obtinand distinctia ''Magna cum laude".

Dintre cartile publicate, amintim: Drept bancar. Studii, 2014; Contractul de credit bancar. Principiile, legea, uzantele, 2014; Contractul de credit bancar intre teorie si practica. Principiile, legea, uzantele, 2013; 20 de ani de invatamant juridic la Timisoara - In Honorem Radu I. Motica, 2012; Noile coduri ale Romaniei. Studii si cercetari juridice (impreuna cu Radu I. Motica, Viorel Pasca), 2011; Banii si bancile. O perspectiva juridica, 2006; Drept comercial roman(impreuna cu Radu I. Motica), 2005.

De asemenea face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa (Coordonator stiintific - Prof. univ. dr. Radu Bufan).

Actualizat - Septembrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Credite pentru consumatori - Marian Nicolae, Ionut-Florin Popa

Credite pentru consumatori

Provocari legislative si tensiuni constitutionale romanesti
39,00 RON
Indisponibila
Imagine Tratat practic de insolventa
Indisponibila
Imagine Drept bancar. Studii