Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Clauza penala in noul cod civil

ISBN/ISSN: 978-606-673-325-0
Pret de coperta: 33,00 RON
29,70 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Lucrarea reprezinta un valoros demers stiintific de mare actualitate, cu numeroase implicatii teoretice si de o reala utilitate practica. Importanta subiectului tratat consta in faptul ca acesta are o larga aplicare in jurisprudenta, fiind vorba despre o institutie fundamentala a dreptului civil.

Valorificand in mod corespunzator doctrina de specialitate si solutiile jurisprudentiale, demersul stiintific intreprins de autor impresioneaza atat prin consistenta ideilor exprimate, cat si prin stilul si forma de prezentare a acestora, lucrarea fiind corect sistematizata si structurata pentru a acoperi subiectul tratat.

In concluzie, apreciem faptul ca prin tematica si, mai cu seama, prin continutul de idei exprimate, lucrarea reprezinta o contributie importanta la dezvoltarea stiintifica a domeniului tratat, respectiv raspunderea contractuala sub forma clauzei penale inserata in contract.

Detalii tehnice
Data Aparitiei24 mar. 2014
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini310
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR
Indisponibila
Studii de drept privat - Ludusan

Procedura insolventei

Procedura speciala de realizare a creantelor creditorilor. Privire comparativa intre legislatia nationala si legislatia europeana
29,00 RON 26,10 RON
Indisponibila
Imagine Clauza penala in noul cod civil