Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Iulia Elena Nistor

A urmat studiile de licenta in drept la Facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti (2015). A continuat cu studii postuniversitare, master, specializarea Stiinte penale, la Facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti (2016) si Programul de formare psihopedagogica, nivelul I si II, in cadrul Departamentului de specialitate cu profil psihopedagogic al Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti (2017). In perioada 2016 2019 a urmat studiile doctorale in domeniul drept la Scoala Doctorala Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

Din cadrul activitatii profesionale, amintim urmatoarele: tehnoredactor, Enciclopedia Juridica Romana (2016 2017), consilier secretar de stat, Ministerul Justitiei (2017 2018), consilier la Cabinetul Ministrului Justitiei (2018 2019), cadru didactic asociat, asistent universitar doctorand, la Facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti (2016 2019); consilier juridic BEJ ACTA NON VERBA (2019 prezent); cadru didactic titular, asistent universitar doctor, la Facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti (prezent); secretar de redactie al Revistei de drept constitutional (2016 prezent).

Este autor si coautor de lucrari si articole publicate in reviste de specialitate si in volume ale conferintelor internationale, printre care amintim: Enciclopedia Juridica Romana, Volumul I, Ed. Universul Juridic, 2018 (coautor); Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice. Editia a 6-a, revizuita si adaugita, Ed. Hamangiu, 2020 (coautor).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina