Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Maria-Ioana Marculescu-Michinici

Este lector universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, titular al cursurilor de: Drept penal. Partea generala, Criminologie (cursuri de Licenta) si Probleme speciale de drept penal (cursuri de Masterat in specializarea Stiinte Penale). Din anul 1998 este Doctor in drept, sub coordonarea d-lui. prof. univ. dr. Grigore Gr. Theodoru.

Pe parcursul activitatii sale didactice a elaborat si publicat o serie de lucrari de specialitate in domeniul juridico-penal (articole in reviste de profil precum si in volume ale conferintelor), colaborand cu dna. conf. univ. dr. Maria Zolyneak in redactarea cursului de drept penal semnat in coautorat. De asemenea, a participat la numeroase conferinte, simpozioane, cursuri de specializare in domeniul dreptului penal si al criminologiei.

De asemenea face parte din colectivul de autori ai lucrarii Noul Cod penal-comentarii pe articole (coordonator-prof. univ. dr. Tudorel Toader), 2014 si a publicat ca autor lucrarea Hotararea judecatoreasca penala si rolul ei in combaterea si prevenirea infractiunilor, 2016.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Drept penal. Partea generala. Curs teoretic in domeniul licentei (I)

● Notiuni introductive. Aplicarea legii penale. Infractiunea ● Extrase de practica relevanta ● Materiale auxiliare de lucru
150,00 RON 135,00 RON