Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Mostenirea legala. Partajul succesoral. Practica judiciara adnotata

Practica judiciara adnotata
ISBN/ISSN: 978-606-522-190-1
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 37,57 RON
33,81 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere
  Mostenirea legala. Partajul succesoral reprezinta o sinteza de jurisprudenta si doctrina, o adnotare teoretica a practicii judiciare din acest domeniu de actualitate, ce continua sa fie atragator pentru orice jurist, prin bogatia si complexitatea problemelor pe care le ridica.

  Lucrarea este gandita pe capitole ce respecta intr-o mare masura structura Codului civil si cuprinde selectii ori continutul integral al unor hotarari judecatoresti civile in materia mostenirii legale si a partajului succesoral, cu note de doctrina din diferite reviste, lucrari, cursuri, tratate de specialitate.

  Spetele prezentate – peste 400 in total – fac parte atat din istoria moderna a dreptului romanesc, cat si din perioada premergatoare anilor ’90, fiind inserate cele mai recente solutii ale instantelor judecatoresti, practica judiciara a majoritatii curtilor de apel, precum si decizii de indrumare ale fostului Tribunal Suprem, decizii ale Sectiei civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (fosta Curte Suprema de Justitie), decizii date de Sectiile Unite in recursuri in interesul legii, nelipsind jurisprudenta Curtii Constitutionale.

Detalii tehnice
Data Aparitiei29 sept. 2009
Categorie generalaJurisprudenta
Numar Pagini464
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Donatia si mostenirea vol 2.Transmisiunea mostenirii

Donatia si mostenirea vol 2.Transmisiunea mostenirii

Transmisiunea mostenirii. Dezbaterea succesiunii
37,57 RON 33,81 RON