Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Arin Octav Stanescu

Cu o experienta de peste 30 de ani ca avocat si 14 ani ca practician in insolventa, Arin Octav Stănescu si-a castigat reputatia unui specialist de exceptie in special in domeniul insolventei, fiind printre altele Presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolventa din Romania, Presedinte de onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, Vicepresedinte al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale si membru in Consiliul Uniunii Avocatilor din Romania.

Implicarea sa in domeniu a depasit sfera experientei practice, el participand activ la elaborarea unor proiecte legislative, cel mai recent fiind cel al concordatului preventiv, ca o solutie de salvare a comerciantilor de la faliment.

De asemenea, Arin Stanescu este expert cheie in echipa de elaborare a noului Cod al Insolventei. Cunoscut pentru prezenta constanta in cadrul a numeroase conferinte si congrese organizate de institutii financiare de profil, Arin Stanescu si-a castigat o pozitie solida si in domeniul parteneriatului public - privat in calitate de consultant al unor companii cunoscute, dar si in domeniul imobiliar, acordand consultanta la realizarea unor proiecte investitionale majore.

Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa (Coordonator stiintific - Prof. univ. dr. Radu Bufan)

Actualizat - Septembrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Imagine Tratat practic de insolventa