Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Gabriela Victoria Birsan

Studii: Doctor onorific in Drept al Facultatii de Drept New England School of Law Boston, U.S.A. (1995), titlu acordat pentru "contributia ca judecator"; Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (promotia 1979).

Activitate profesionala: Presedintele Sectiei de contencios administrativ si fiscal al Inaltei Curti de Casatie si Justitie; Judecator la Curtea Suprema a Romaniei; Judecator - inspector in cadrul Curtii de Apel Bucuresti; Judecator - inspector, Tribunalul Bucuresti; Vice-presedinte, Judecatoria Sectorului 6, Bucuresti; Judecator definitiv al Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti; Judecator stagiar la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti.

Publicatii: Exceptia de nelegalitate. Jurisprudenta Sectiei de contencios administrativ si fiscal a ICCJ pe anul 2009 (coautor), 2011; Exceptia de nelegalitate. Jurisprudenta sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie 2007-2008 (coautor), 2009; Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 adnotata - editia a 2-a. Jurisprudenta, decizii ale Curtii Constitutionale, hotarari C.E.D.O., doctrina, legislatie conexa. Editia a 2-a (coautor), 2008; Exceptia de nelegalitate. Jurisprudenta Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, vol. II (coautor), 2007; Exceptia de nelegalitate. Jurisprudenta Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (coautor), 2006.

Premii si distinctii: Diploma "Merit judiciar" Clasa a II-a pentru 20 de ani de activitate de judecator.

Actualizat - Ianuarie 2015

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina