Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comunitar european - Caiet de seminar

editia a 4-a
ISBN/ISSN: 978-973-127-171-2
Pret de coperta: 15,00 RON
13,50 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

   In cuvinte putine, Caietul de seminar se inscrie in suita aparitiilor firesti, necesare, date fiind evolutiile inregistrate pana acum in domeniu, dar, mai ales, asteptarilor formulate in mod expres sau implicit. Reprezinta o contributie meritorie a celor doi autori, care incearca, si sunt convins ca si reusesc, sa dea consistenta seminariilor si cursurilor pe care le conduc, punand, totodata, la dispozitia colegilor cu aceleasi preocupari un instrument mai mult decat util intr-un demers generos, cum este acela al invatamantului universitar si postuniversitar.


   Riguros sistematizate si intr-un limbaj de specialitate clar si coerent, asistam la parcurgerea unui volum mare de informatii, in pagini relativ putine, care fac trimitere, cu precadere, la urmatoarele aspecte: evolutiile de natura istorica si conceptuala inregistrate in cadrul constructiei comunitare; izvoarele dreptului comunitar european si aplicabilitatea acestora; arhitectura institutionala a Comunitatilor Europene si politicile la nivelul Uniunii Europene, respectiv fondurile comunitare care le finanteaza.


   Utilitatea Caietului este data si de actualitatea informatiilor prezentate in cadrul temelor propuse, remarcand in acest sens inclusiv temele privind: consideratiile generale referitoare la etapele integrarii economice a Comunitatilor Europene; Spatiul Economic European; procesul de extindere la 25, apoi la 27 state membre – perspective; Romania in procesul de aderare la UE; Tratatul de la Nisa si, nu in ultimul rand, Tratatul de la Lisabona.

Detalii tehnice
Data Aparitiei07 mai 2009
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar Pagini136
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si

Institutii de drept civil in reglementarea Noului Cod civil

Aplicarea in timp a Codului civil. Dreptul de proprietate. Actul juridic civil. Raspunderea civila delictuala. Prescriptia extinctiva si decaderea. Contracte speciale. Dreptul de mostenire
86,70 RON 78,03 RON
Indisponibila
Imagine Drept international public
DIN ACEEASI CATEGORIE
NOU
Dreptul Uniunii Europene, evolutie a dreptului comunitar - Potincu

Dreptul Uniunii Europene, evolutie a dreptului comunitar

Interferente juridice si economice in comertul din Romania, stat membru al Uniunii
59,90 RON 53,91 RON

Norme de drept international privat in materie civila si comerciala in dreptul european

Competenta de solutionare si efectele hotararilor straine. Legea aplicabila contractelor
40,00 RON 36,00 RON