Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Simona Maria Milos

Este Presedintele Institutului National pentru Pregatirea Practicienilor in Insolventa (INPPI) – institutie specializata in pregatirea initiala si continua a acestora, membra a Baroului Bucuresti (din 1998), a International Bar Association, Union Internationale des Avocats si a INSOL Europe (din 2001), membru fondator si partener la societatea civila de avocati Stanescu, Milos, Dumitru si Asociatii (SMDA).

Specializarea in care s-a consacrat si unde este recunoscuta ca fiind un adversar redutabil, vizeaza domeniul distinct al procedurilor de insolventa, in care s-a implicat activ atat ca practician – repurtand victorii notabile in litigii de mare complexitate, cat si ca teoretician si lector – publicand numeroase articole in revistele de specialitate, participand la seminarii adresate specialistilor in insolventa, fiind parte a echipei in cadrul unor proiecte PHARE de elaborare a legislatiei in materia insolventei – printre care si proiectul de elaborare a Codului Insolventei.

Face parte din colectivul de autori ai lucrarii Tratat practic de insolventa(Coordonator stiintific - Prof. univ. dr. Radu Bufan).

Actualizat - Septembrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Imagine Noua lege a insolventei si reglementarile anterioare. Prezentare comparativa

Noua lege a insolventei si reglementarile anterioare. Prezentare comparativa

cu analiza principalelor elemente de noutate aduse prin Legea nr. 85/2014
17,34 RON 15,60 RON
Indisponibila
Imagine Tratat practic de insolventa