Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Cozmin-Antoniu Obancia

In prezent este avocat colaborator, partener al Societatii Civile de Avocati Zamfirescu, Racoti & Partners Attorneys at Law.

Avand o experienta de peste 13 ani in avocatura, Antoniu Obancia este specializat in domeniul litigiilor si arbitrajului, reprezentand in cadrul disputelor, interesele societatilor comerciale si bancilor comerciale romanesti si straine, precum si ale persoanelor fizice, romane si straine.

Este Doctor in drept in materia Dreptului Comercial-Insolventa, in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti.

Printre lucrarile publicate, amintim: Procedura insolventei. Efectele juridice asupra contractelor debitorului, 2014; Limitele legale ale lichidarii in cadrul procedurii de insolventa in relatia cu drepturile asociatilor/ actionarilor peste dreptul de proprietate a debitorului in faliment (coautor), in "Revista de Drept Bancar si Financiar" No. 2-3/2007 si in "Revista pentru Insolventa Phoenix No. 26/2008; Practica avocatiala (coautor), 2003; Accesul la Justitie in Centrul si Estul Europei-rapoarte de tara (coautor)-Public Interest Law Initiative, Universitatea Columbia, INTERIGHTS, Ungaria, 2003;

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina