Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Traficul si consumul ilicit de droguri

Studiu de legislatie, doctrina si jurisprudenta
ISBN/ISSN: 978-606-522-072-0
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 36,61 RON
32,94 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Lucrarea de fata are un caracter pluridisciplinar si trateaza – din perspectiva dreptului penal, al dreptului procesual penal, criminalistic si sociologic – traficul si consumul ilicit de droguri din tara noastra, reglementat de Legea nr. 143/2000, dar si de alte acte normative in acest domeniu.

Autorul analizeaza detaliat continutul infractiunilor din domeniul traficului de droguri si de precursori, reglementarile interne si internationale in materie, procedurile si dispozitiile procedurale speciale aplicabile, investigarea criminalistica a acestor infractiuni, dar si masurile de prevenire si combatere a traficului si consumului ilicit de droguri, toate insotite de trimiteri la o bogata jurisprudenta in domeniu, atat din practica instantelor judecatoresti din Romania, cat si din cea a Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Lucrarea se adreseaza in special profesionistilor dreptului: judecatori, procurori, avocati, studenti etc., insa constituie un instrument util de lucru si pentru alte persoane care, intr-un fel sau altul, sunt interesate de problematica drogurilor in general.

Detalii tehnice
Data Aparitiei22 dec. 2008
Categorie generalaStudii si monografii
Numar Pagini384
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si