Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Georgiana Anghel-Tudor

Este judecator la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a penala; formator la Scoala Nationala de Grefieri; membru al Grupului de experti privind politica UE in materie penala constituit prin Decizia Comisiei Europene din 21 februarie 2012; expert specializat in domeniul noilor Coduri, penal si de procedura penala, in cadrul proiectelor finantate prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 si prin Programul de cooperare elvetiano-roman; doctorand in Drept la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Totodata, din anul 2014 este expert specializat in domeniul noului Cod de procedura penala, in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale”, finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, sustinand in aceasta calitate seminare in cadrul programelor de formare profesionala continua derulate de Institutul National al Magistraturii, si, din 2008, formator la Scoala Nationala de Grefieri in mai multe domenii. A activat ca expert si in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, finantat in Programul de Cooperare Elvetiano-Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse, si a sustinut prezentari privind noul Cod de procedura penala in cadrul mai multor conferinte organizate de Institutul National al Magistraturii, universitati si alte organizatii implicate in cercetarea stiintifica.

Este doctorand in cadrul Scolii doctorale a Universitatii din Bucuresti, in domeniul drept penal, cu o tema de cercetare privind protectia penala a intereselor financiare ale UE, si are numeroase participari la seminarii si alte forme de pregatire profesionala in tara si in strainatate (Luxemburg, Franta, Germania, Spania, Belgia, Lituania, Bulgaria, Israel, Statele Unite ale Americii).

Dintre lucrarile publicate: Drept penal– Armonizarea Legislatiei Europene Jurisprudenta CJUE, 2017; Noul Cod de procedura penala comentat (in coautorat – coordonator N. Volonciu), 2 editii, 2014 si 2015 (prima editie, premiata de Uniunea Juristilor din Romania cu premiul „Vintila Dongoroz”); Noul Cod de procedura penala. Ghid de aplicare pentru practicieni (in colaborare cu A.S. Uzlau, C. Voicu, V. Vaduva), 2014; Propunerea de Regulament al Consiliului privind instituirea Parchetului European, in Curierul Judiciar nr. 10/2013; Consecinte ale incriminarii contrabandei, in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Stingerea datoriei vamale prin confiscarea marfurilor care fac obiectul infractiunii, in Curierul Judiciar nr. 4/2013; Infractiunea de contrabanda. Practica judiciara, 2012; Raspunderea juridica pentru culpa si eroarea medicala, 2010; Mandatul european de arestare. Aspecte teoretice si practica judiciara (in colab. cu M. Constantinescu), 2009; Inselaciunea in conventii. Practica judiciara, 2007 (2011 – ed. a 2-a); Jurisprudenta C.J.C.E. (in colab. cu D. Calin), Ed. C.H. Beck, 2006; Tulburarea de posesie. Practica judiciara, 2006 (2009 – ed. a 2-a).

Actualizat octombrie 2017

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Codul de procedura penala comentat. Editia a 3-a

editia a 3-a, revizuita si adaugita
350,00 RON 315,00 RON

Drept penal - Armonizarea Legislatiei Europene Jurisprudenta CJUE

Interesele financiare ale Uniunii Europene, Legea penala mai favorabila, Principiul Ne Bis In Idem, Traficul ilicit de droguri, Abuzul de piata
79,00 RON 71,10 RON

Codul de procedura penala adnotat

Include modificarile aduse prin O.U.G. nr. 18/2016 si prin Legea nr. 116/2016
160,00 RON 144,00 RON
Indisponibila
Imagine Infractiunea de contrabanda. Practica judiciara
Indisponibila
Imagine Mandatul european de arestare

Mandatul european de arestare

aspecte teoretice si practica judiciara
37,57 RON 33,81 RON
Indisponibila
Imagine Tulburarea de posesie ed.2