Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Daniel Atasiei

Este avocat in Baroul Iasi, specializat in cauze penale, cu o experienta profesionala de 15 ani. Este lector universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, titular al cursului de Procedura penala; este coordonator al Masterului de Criminalistica si sustine cursuri de Tehnici de identificare a comportamentului simulat si Criminalistica la programele de master din cadrul aceleiasi facultati. Este lector la Institutul National de Pregatire Profesionala a Avocatilor, Centrul Teritorial Iasi.

In anul 2007 a obtinut titlul de doctor in drept, specializarea Drept penal, cu tema Infractiuni in domeniul informaticii.

A publicat ca autor si in coautorat mai multe articole si monografii, printre care amintim: Mica Reforma in Justitie. Legea nr. 202/2010 comentata (coautor), 2010; Cooperarea internationala in materia combaterii criminalitatii informatice. Perspective ale organelor judiciare din Romania, 2009;Criminalistica. Suport de curs, 2006; Unele aspecte de ordin criminologic privind infractorul informatic, 2006.

De asemenea face parte din colectivul de autori ai lucrarii Noul cod de procedura penala.Comentariu pe articole (coordonator dl.prof.univ.dr. Nicolae Volonciu), lucrare in curs de aparitie.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina