Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Andreea Deli-Diaconescu

Este membru in Consiliul Stiintific al Institutului National pentru Pregatirea Practicienilor in Insolventa si avocat al Baroului Bucuresti.

Se bucura de o buna reputatie profesionala, ca urmare a participarii sale in proiecte privind insolventa, reorganizarea judiciara si recuperarea de creante, drept societar, bancar, fiscal si real estate. Experienta sa include implicarea in litigii si in arbitraje interne si internationale, fiind parte a echipei care a reprezentat Statul Roman in cadrul unei intens mediatizate proceduri arbitrale internationale.

A fost coordonatorul echipei de avocati care a reprezentat Autoritatea pentru Recuperarea Activelor Statului, diverse fonduri de investitii, investitori straini in Romania si institutii financiare, in cadrul procedurilor de insolventa fiind, de asemenea, unul dintre membrii echipei de elaborare a Codului Insolventei.

Face parte (alaturi de judecator, conf. univ. dr. Florin Motiu) din editorii coordonatori ai lucrarii: Tratat practic de insolventa (Coordonator stiintific - Prof. univ. dr. Radu Bufan).

Actualizat - Septembrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina