Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Reseteaza parola

Dictionar francez-roman de termeni juridico-politienesti

ISBN/ISSN: 978-606-522-780-4
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 24,09 RON
21,67 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Acest dictionar isi propune sa inlature ambiguitatile de folosire a anumitor termeni precisi ai limbii franceze de catre cei care lucreaza in politie sau in justitie. Pentru aceasta, lucrarea aduce exemple de utilizare a unor expresii, exemple extrase adesea din mass-media.

Fara sa se multumeasca sa inregistreze asemenea exemple, sa le repertorieze, prezentandu-le sub o forma simplificata utilizatorilor sai, explicitandu-le adesea, dictionarul se vrea, de asemenea si mai ales, un re-creator de legaturi intre acesti termeni, prin trimiterile sale la sinonime/antonime, acolo unde studiul logic si riguros al limbii o impune; in plus, frazele ce au fost alese pentru a servi drept explicatii ale acestui dictionar sunt destinate sa atraga atentia si sa provoace memoria celui ce invata, sa il implice, pentru a-i face munca mai interesanta.

Cartea este orientata inspre simplitatea folosirii si precizia traducerilor si, de aceea, poate oferi tuturor − experti, practicieni sau pur si simplu indragostiti de limba franceza − dorinta de a avansa in descoperirea ei, aceasta fiind o limba exigenta, dar a carei studiere si cunoastere rezerva mari bucurii.  

Detalii tehnice
Data Aparitiei04 dec. 2012
Categorie generalaDictionare
Numar Pagini160
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si