Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teodor-Viorel Gheorghe

Este judecator cu grad de curte de apel, in prezent presedinte al Tribunalului Constanta; doctorand in Drept la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Intre publicatiile sale, amintim: Noul Cod penal-elemente de noutate la infractiunile contra vietii (coautor), Revista "Dreptul", nr.11/2011; Consideratii referitoare la modificarile si completarile aduse Codului de procedura penala prin Legea nr 177/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, a Codului de procedura civila si a Codului de procedura penala al Romaniei (coautor), Revista "Dreptul" , nr. 7/2011; Accesul liber la justitie al persoanei vatamate intr-un interes legitim printr-o masura sau act de urmarire penala ale procurorului (coautor), Revista "Dreptul", nr. 22/2002.

De asemenea face parte din colectivul de autori ai lucrarii Noul cod de procedura penala.Comentariu pe articole (coordonator dl.prof.univ.dr. Nicolae Volonciu), 2014 si editia a 2-a, 2015.

Actualizat - Octombrie 2017

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina