Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Metodele ADR in context european si international

ISBN/ISSN: 978-606-39-0637-4
Pret de coperta: 43,00 RON
38,70 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Lucrarea isi propune sa exploreze, atat din perspectiva existentei reglementarilor Uniunii Europene si reglementarilor nationale, dar si a unui studiu sociologic privind problematica metodelor alternative de solutionare a litigiilor la nivel national, cu luare in considerare a cadrului legislativ european in domeniu. Sunt abordate in mod sistematic si integrat dispozitiile legale, analiza de specialitate concentrand o serie de lucrari juridice, jurisprudenta instantelor de judecata in materie, informatii istorice si sociologice.
 
Avand in vedere actualitatea temei si importanta evaluarii legislatiei nationale raportat la dispozitiile europene in domeniu, lucrarea de fata isi propune sa se constituie intr-un instrument de analiza legislativa si sociologica a metodelor alternative de solutionare a litigiilor cu abordare pluridisciplinara a mecanismelor alternative de solutionare a disputelor, apeland la metode si rationamente specifice stiintei dreptului.

Detalii tehnice
Data Aparitiei13 aug. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini230
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Codul muncii. Legea dialogului social si 14 legi uzuale. Actualizat la 9 septembrie 2020

editie ingrijita si adnotata de Marius Eftimie Cuprinde extrase relevante din hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene
30,00 RON 27,00 RON
DE ACELASI AUTOR
DIN ACEEASI CATEGORIE