Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Cosmin Flavius Costas

Este conferentiar universitar la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, face parte din Departamentul de Drept Public si este titularul cursurilor de Dreptul finantelor publice, Contencios fiscal, Dreptul sportului (impreuna cu Septimiu Put) si Introduction to European Tax Law (nivel licenta), respectiv Probleme dificile ale fiscalitatii nationale si europene, Drept fiscal european comparat (nivel master). Activitatea sa de cercetare se concentreaza in special in domeniul dreptului fiscal national si european, cu participari recente la retele si proiecte de cercetare coordonate de Scuola Europea di Alti Studi Tributari din cadrul Alma Mater Studiorum – Universitá di Bologna (Italia). Ea este completata de un doctorat in domeniul dreptului constitutional si de finalizarea cursurilor Facultatii Internationale de Drept Comparat (Strasbourg, Franta).

A publicat singur sau in coautorat peste 40 de carti si peste 160 articole de specialitate, exemple recente fiind: Codul de procedura fiscala. Comentariu pe articole, (coordonator), Ed. Solomon, Bucuresti, 2016;  Drept fiscal, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2016;  Taxa pe valoarea adaugata, un Road to Perdition al dreptului fiscal: de la Halifax la Signum Alfa Sped, in Tax Magazine nr. 12/2016.

Este asociatul coordonator al unei societati civile de avocati, membru in Consiliul Stiintific al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca cu incepere din 2016 si promotor al conferintei de drept fiscal Cluj Tax Forum. A obtinut in anul 2016 Premiul Anual pentru Excelenta in Cercetarea Stiintifica acordat de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina